نان همه‌ فن حریف جو

نان همه‌ فن حریف جو

نان همه‌ فن حریف جو

نون جو مفیدترین نونیه که می‌تونید بدون نگرانی از چاقی مصرف کنید. اگه دیابت، فشار خون یا کلسترول بالای خون دارید، هیچ هدیه‌ای به اندازه نون جو نمی‌تونه خون سرخ تو رگاتون رو خوشحال کنه. با جایگزین کردن نون جو یا گنجوندن اون تو بخشی از رژیم غذایی‌تون بدن شما کلید گنجینه‌ای از مواد مغذی رو به دست میاره. جو رو بعد از چیدن تو چند مدل مختلف آسیاب و تبدیل به آرد می‌کنن، که بهترین و مرغوب‌ترین نوع اون جو سبوس‌داره. این جو رنگ تیره‌ای داره، اما تو مسابقه “کی مفیدتره” رقبای سفیدترش رو با اختلاف زیاد شکست می‌ده.

بهترین نان جو، کم‌ترین نمک رو داره. خوردن دو سه تیکه از این نون چربی خون رو تنظیم می‌کنه، فشار خون رو در حد نرمال نگه می‌داره، تولید و ترشح انسولین رو بیشتر می‌کنه و در نتیجه قند خون رو کاهش می‌ده، دیواره معده رو تمیز می‌کنه و به کارای دستگاه گوارش هم یه سر و سامونی می‌ده، مانع چاقی می‌شه، خطر سکته رو کاهش می‌ده، حافظه رو تقویت می‌کنه و با ویتامین B فراوانی که داره پوست و مو رو درخشان می‌کنه و این یعنی زیبایی و سلامت بیشتر.

واقعا از دو تیکه نون انتظار زیادی نمی‌شه داشت، اما نون جو مصممه که به بیشترین نیازهای بدن بشر جواب مثبت بده. اگه آرد جو اصولی و بهداشتی پخته بشه، جو هم موفق می‌شه به هدف بزرگش برسه و شر هزار جور گرفتاری و بیماری رو از سر بشر کم کنه.

4 نظر

  1. نظرات کاربران:

       BHW در ۱۳۹۶/۰۲/۰۴ - ۰۲:۵۶:۲۷
    I have learn a few good stuff here. Definitely worth
    bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you place to make such
    a wonderful informative website.

       manicure در ۱۳۹۶/۰۲/۰۷ - ۰۰:۲۴:۵۳
    Thank you a lot for sharing this with all folks you really recognise what you're talking approximately!
    Bookmarked. Please also talk over with my web site =).
    We may have a hyperlink alternate contract between us

       manicure در ۱۳۹۶/۰۲/۰۸ - ۰۲:۱۵:۰۲
    Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
    A design like yours with a few simple adjustements would
    really make my blog shine. Please let me know where you got
    your theme. With thanks

       manicure در ۱۳۹۶/۰۲/۱۱ - ۱۵:۵۶:۱۳
    Keep this going please, great job!


    نوشتن دیدگاه